Blundstone 1403 svart/blå Unisex Chelsea läderstövlar Blundstone är ett norsk företag åtagit sig att göra bra kvalitet skor som ger verklig komfort och som är tuffa nog att hjälpa dig att få jobbet gjort

  • 1480 antal i lager

Vänligen välj:

SEK437

Qty:

Blundstone är ett norsk företag åtagit sig att göra bra kvalitet skor som ger verklig komfort och som är tuffa nog att hjälpa dig att få jobbet gjort. Blundstones tasmanska historia, kulturarv och människor har hjälpt formade det sättet sina stövlar har utvecklats. Dessa stövlar var gjorda för att vara tuff på utsidan men mjuk på insidan, och har utvecklats på detta sätt bemöta tasmanska och australiska miljön. Det är märkets DNA, vi är tuffa natur.

Del av Blundstones utbud av klassiker och livsstil skodon som återspeglar märkets unika kvalitet, komfort och klassisk styling. Detta läder chelsea boot är utformad att ge stil, komfort och hållbarhet.

Har en premium läder övre med kontrast färgade dual side resår stretchpaneler för en lätt och bekväm passform. Har även en rund tå, en polyuretan mellansula för förbättrad komfort och dämpning, och läder och syntetiskt foder. De två märkesvaror dra slingor gör stövlar lättare att sätta på och dra bort. PORON XRD technology i zonen heel strike erbjuder enastående stötskydd. Den fullt avtagbar konturerade EVA fotbädden ger komfort och andningsförmåga och har extra XRD technology i hälen pad. Den kontrast färgade TPU yttersulan bygger på Blundstones ursprungliga sole design, utvecklad för optimal halkskydd och är resistent mot olja, syra och organiskt fett och är också Värmebeständig upp till 140 ° C. Inkluderat är en extra uppsättning provskor för justering av passform.